pesanan!!!



salam... pertama sekali, selamat bercuti buat semua batch 7.. macam biasa bila cuti mesti ada pesanan... jangan lupa utk tutup aurat antum semua, jaga pergaulan... krn ALLAH itu maha melihat dan DIA ada dimana-mana sahaja ...

seruan kpd semua batch 7, agar dpt pergi ke PINTAR 3 ... bagi yang menaiki bas sekolah utk ke PINTAR3... sila bayar sbnyk RM 10 sbg bayaran tambang!!

cuti2 jugak yerr homework ttp homework!! dengar2 latihan sukan akan bermula slps buka sklh ni.. best nyer.. wau!! hehehe...

* * *
Insya-Allah pd 17 dan 18 FEBRUARI 2010 ada satu pogram buat banat form 1 dan 2 yang semestinya WAJIB!! Program tersebut ialah program MaUTaDi (Manisnya Ukhuwwah Tarbiyyah Diserap) yg diconduct oleh barisan ajk2 drpd form 4 sendiri iaitu :
  • PENAUNG: Muallimah Ainon
  • GURU PENASIHAT: Muallimah Norihan
  • PENGARAH: Afif Aliyana (MPP)
  • S/U: Wafaa'
  • BENDAHARI: Syaza Nadiah
  • AJK:-
  1. PROGRAM: Marsha
  2. TEMPAT & KEBERSIHAN: Robiatul Adawiyah
  3. MAKANAN: Nurhaziqah
  4. PERALATAN & KESELAMATAN: Mardhiyyah
  5. DISIPLIN: Siti Fatimah
***DOAKAN KEJAYAAN KAMI DALAM BERPROGRAM!! MOGA2 MATLAMAT DAPAT DICAPAI... ameen!! Ingin ditekankan di sini, kami ingin melahirkan kualiti bukannya kuantiti!! Insya-Allah moga2 mendapat keberkatan! Terima kasih juga buat 'MUMMY ANN' krn sudi bersama kami mndgr idea2 drpd kami, meluangkan masa utk kami semata2 utk program ini.

26 Safar 1431 H

4 comments:

  1. Ameen...
    InsyaAllah, dgn izinNya, semuanya akn berjalan dgn lancar..
    Moga2 objektif program ini dpt dicapai dlm melahirkan generasi qudwah hasanah, soleh wa musleh..:)
    Terima kasih bebanyak buat mlmh 'Norisha'..:D

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya menjayakan program nie...
    chaiyyok batch 7!!

    ReplyDelete
  3. mabruk 'alaikum...teruskan mengislah para junior..
    TAPI jangan lupa pulak tengok2kan para sahabt yang semakin meningkat dewasa ni dan yang paling penting, DIRI SENDIRI! Tazkiyatunnafs ;;)

    ReplyDelete
  4. Ini baru level atau peringkat 1...
    Program MaUTaDi peringkat lain akn diteruskan..
    InsyaAllah slps ini, MaUTaDi utk f.4 pula.. banat shj lah...

    Dgrnya, mlmh Ainon suruh banin f.4 buat jg program MaUTaDi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 20009-2012 Seventh Generation: pesanan!!!
Design by aisyah ameelah ghariib