pembelajaran kami!!


salam ... sebelum ana p0st yg t'baru ni..se'guni' penghargaan buat mereka yg sentiasa b'tandang ke blog batch 7 ini ... insyaAllah kami akan sentiasa upgradekan blog ini...

ok,kali ini ana ingin ckp ni sedikit..kpd semua banin yg x sempat bljr dgn ust.idris tadi gara2 pergi menunaikan fardhu kifayah....boleh la m'baca p0st pasal pembelajaran t'sebut di blog sahabat ana


seterusnya,di sini juga nk cite pasal rumusan B.M ... kebetulan banin x ade dlm kelas tadi..s0, banat sgt enjoy study sgt2 menggegar kelas...kate mlmh ann aih!!budak2 ni buang tabiat ape..hohoho..smgt mengembara muallimah!!!

mase kami belajar tadi ...mlmh ann just bagi paper rumusan dan baca markah seme penghuni2 4 nasaie & memberi k0men t'hadap rumusan mereka t'masuk yg banin!!! sakit perut kami! dgr mlmh b'celoteh dgn rumusan banin dan banat yg baru first time buat!!


mcm2 ragam kami !! kate mlmh...x semestinye org dpt A PMR dpt fullmark dlm rumusan ni.. 0okey meh ana umumkan senarai nama yg dpt exellent la jugak :-

  1. haziqah >> 27/30
  2. syafiq >> 25/30
  3. marsha >> 25/30
  4. wafaa' >> 24/30

** ade lagi yg dpt 24/30 tp ana rase x payahla sebut semua!!

**ada juga yg dpt pujian atas kekemasan tulisan .kadang2 kekemasan tulisan juga b'gantung t'hadap sifat seseorang itu!!bagi pendapat ana la... ade la certain2..x payah la sebut kot ..takut2 ade yg terasa & ade yg kembang !!!hohohhoo

mase ust.idris ajar pun ..ustaz ambil mase sir malik!!kire rr sendiri drp 10.40a.m - 12.00 p.m ..mcm2 ragam ..ade yg tid0,ckp2,gurau2(yelah sbb ust. wat lawak) bab kate fatimah:ukhwah mate2 ni kuat sgt sbb tu rr x leh tahan ngantok!!hahaha..mmg hari ni sgt2 best !!hari yg menyeronokkan!!

jadi ana rasa setakat ni je la post kali ini...WASSALAM

5 Safar 1431 H

4 comments:

  1. Hmmm...
    Rsenye, suasana belajar bila banin x de, berbeza,
    Anyway, mmg sronok hari ni..

    ReplyDelete
  2. salam ... sebenarnye mmg berbeza sgt bi'ah apabaila banin tiada!!tp ade sbb nye sklh menetapkan supaya banin dan bnat x diasingkan ...kadang2 kite prlu jage perckpn,maruah,pergaulan antr banin dan bnt ... itu risiko bila kls dgn banin!!tp klu banat dgn banat n0 problem!!tp ade juge batas2 yg perlu dijaga

    ReplyDelete
  3. izzat tulisan cantik??
    rase2 hal ini patot dipertimbangkan semula di mahkamah ok..x logik lgsg..
    dgn lafaz yang murni..ana izzat bin anuar mengumumkan name izzat akan dipadamkan drpd org2 yg tulisan cantik..ltk ah name2 org laen...cam Muqsit ke??mus'ab ke??hahahaha

    ReplyDelete
  4. heeesshh...~
    owg puji mujur...~
    haha..~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 20009-2012 Seventh Generation: pembelajaran kami!!
Design by aisyah ameelah ghariib